ForumBiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumBiz

~~ Forumumuza HoşGeldiniz ~~

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

HAFTANIN LAFI HADİSE’DEN: “GUIZA NE DEMEK? BİR YEMEK Mİ?”… EUROVISION ŞARKISI “DÜM TEK TEK”İ NASIL YAZDIĞINI ANLATAN HADİSE, FENERBAHÇE’NİN MİLYON DOLARLIK GOLCÜSÜ GUIZA’YI NEDEN YEMEĞE BENZETTİ?

YazarMesaj
Misafir
Misafir

HAFTANIN LAFI HADİSE’DEN: “GUIZA NE DEMEK? BİR YEMEK Mİ?”… EUROVISION ŞARKISI “DÜM TEK TEK”İ NASIL YAZDIĞINI ANLATAN HADİSE, FENERBAHÇE’NİN MİLYON DOLARLIK GOLCÜSÜ GUIZA’YI NEDEN YEMEĞE BENZETTİ? Empty
MesajKonu: HAFTANIN LAFI HADİSE’DEN: “GUIZA NE DEMEK? BİR YEMEK Mİ?”… EUROVISION ŞARKISI “DÜM TEK TEK”İ NASIL YAZDIĞINI ANLATAN HADİSE, FENERBAHÇE’NİN MİLYON DOLARLIK GOLCÜSÜ GUIZA’YI NEDEN YEMEĞE BENZETTİ?   HAFTANIN LAFI HADİSE’DEN: “GUIZA NE DEMEK? BİR YEMEK Mİ?”… EUROVISION ŞARKISI “DÜM TEK TEK”İ NASIL YAZDIĞINI ANLATAN HADİSE, FENERBAHÇE’NİN MİLYON DOLARLIK GOLCÜSÜ GUIZA’YI NEDEN YEMEĞE BENZETTİ? Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 9:23 pm

Eurovision şarkısı “Düm Tek Tek”le fırtınalar estiren Hadise, çok beğenilen şarkısını trafikte yazdığını söyledi…

HAFTANIN LAFI HADİSE’DEN: “GUIZA NE DEMEK? BİR YEMEK Mİ?”… EUROVISION ŞARKISI “DÜM TEK TEK”İ NASIL YAZDIĞINI ANLATAN HADİSE, FENERBAHÇE’NİN MİLYON DOLARLIK GOLCÜSÜ GUIZA’YI NEDEN YEMEĞE BENZETTİ? Hadise_yeni

Hadise şarkının hikayesini, “Stüdyoya gidiyordum, arabanın içindeydim, kar yağıyordu Belçika'da, çok soğuk ve trafik çok yoğundu. Mesaj çekiyordum; "Trafikteyim, geç kalacağım," diye. O sırada düşünüyorum, elimde telefon, birkaç cümle geldi aklıma, hemen cep telefonuma kaydettim. Stüdyoya gittim, Sinan Akçil ve Stefaan Fernando ile hemen şarkıyı yazdık, söyledim. Tamamdır. İlk kayıt yarım saat sürdü, yazmak birkaç saat. Çok kolay oldu. Ama bazen çok kötü günler de yaşıyorum. Stüdyoda oluyorum, hiç canım istemiyor hiçbir şey yapmak, sürekli sohbet etmek istiyorum. Yaşayarak, üzülerek, gülerek söz yazabiliyorum” şeklinde anlattı…

Bir süre önce Fenerbahçe’nin golcüsü Guiza’yla anılan Hadise bu soru sorulduğunda çok ilginç bir yanıt verdi ve “Guiza ne demek? Yemek mi?” dedi ve şunları söyledi: Ben aşk hayatımı, özel hayatımı hiç paylaşmıyorum ya, böyle şeyler çıkıyor. Paylaşamam benim için özel o durum. Ama Guiza dediğiniz kişiyi tanımıyorum. Çıkan isimlerin hepsi yalan. Bir de insanlar inanıyorlar, en kötüsü bu. Bir keresinde programına katıldıktan sonra Beyaz'la dedikodular çıktı, Belçika'ya döndüm. Orada konser sonrası birkaç hayranım, "Beyaz'ı getirdin mi?" diye sordu. İnanıyor insanlar, ben buna üzülüyorum. Benim imajımı medya böyle kirletiyor. Sanatçı olmak, "Buyurun her şeyimi görün, iç çamaşırımın rengini, odamın rengini," demek değildir ki... Yok böyle bir şey. Ben işimi yapıyorum. Bir gün evlenirsem, onu paylaşırım elbette. O zamana kadar her şey özel.

HAFTANIN LAFI HADİSE’DEN: “GUIZA NE DEMEK? BİR YEMEK Mİ?”… EUROVISION ŞARKISI “DÜM TEK TEK”İ NASIL YAZDIĞINI ANLATAN HADİSE, FENERBAHÇE’NİN MİLYON DOLARLIK GOLCÜSÜ GUIZA’YI NEDEN YEMEĞE BENZETTİ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hadise-DümTekTek
» SEVERKEN AYRILMIŞLAR!... POPSTAR’DA BAŞLAYAN OSMANTAN-EBRU GÜNDEŞ AŞKI NEDEN SONA ERDİ?
» NURGÜL YEŞİLÇAY, YILBAŞI HİNDİSİYLE ŞARAP İÇMEK İSTEDİ AMA RTÜK’TEN KORKTU!.. NASIL MI?
» KARDEŞİ KANSER HASTALIĞIYLA MÜCADELE VEREN REYHAN KARACA, KARDEŞİNİN HASTALIĞINI NASIL RÜYASINDA GÖRDÜ? NESLİHAN YAVUZCAN SORDU, KARACA YANITLADI!..
» Sa-Mp Nedir Nasıl Oynanır Oyunu Buradan İndirip Oynayabilirsiniz