Misafir Misafir
| Konu: Duvar yazıları Perş. Ocak 08, 2009 10:29 pm | |
| DUVAR YAZILARI Sigara sağlığa zararlıdır. ( İmza puro )
-------------------------------------------------------------------------------- Hakan Şükür sonunda ÇİZMEyi aştı.gol attı.
-------------------------------------------------------------------------------- ALTIN KALPLİ sunucunuz soyuldu. Şu an kalp cerrahide acil KALP nakli bekliyor.
-------------------------------------------------------------------------------- Artık devir değişti, tabi ÇELİKte degişti. PLASTİK oldu.
-------------------------------------------------------------------------------- Memurlar maaş artışlarına KÜS KÜS gülüyorlar..
-------------------------------------------------------------------------------- Tüm Ülke çığırıyoruz.Küz külleri kibiyis. heç behar yaşamedik....amma dertli bir Milletmişiz yahu.
-------------------------------------------------------------------------------- Bakırköyden Hale, Jale, Lale taşınmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
-------------------------------------------------------------------------------- Yemekte salça kadında 90-60-90.
-------------------------------------------------------------------------------- Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK.
-------------------------------------------------------------------------------- Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar.
YAZI YAZMA HELAYA BAŞIN GİDER BELAYA GÖTÜRÜRLER MERKEZE ÖPTÜRÜRLER HERKEZE
-------------------------------------------------------------------------------- DEVEYE NEDEN BOYNUN EĞRİ DEMİŞLER BUNALIMA GİRMİŞ
-------------------------------------------------------------------------------- SALATALARIN EN SİNİR OLDUKLARI ŞEY KENDİLERİNE HIYAR DENİLMESİ
-------------------------------------------------------------------------------- KIZAN KAFANIN ACISINI BEYİN CEKERMİŞ
-------------------------------------------------------------------------------- KOPYASIZ SINAVA GİRMEK SİLAHSIZ SAVAŞA GİRMEK GİBİ BİŞİYDİR
-------------------------------------------------------------------------------- BEBEGE ARABA ÇARPMIŞ AMA BİŞİY OLMAMIŞ NEDEN? ÇÜNKÜ BEZİ BARİYERLİYMİŞ
-------------------------------------------------------------------------------- Adamin biri agzina yay alip ne yapmis Yayla lezzet testi
-------------------------------------------------------------------------------- soru:Bozuk paran var mı? cevap:Var -o zaman verde onarayım.
-------------------------------------------------------------------------------- İKİ ARKEOLOG KAZI YAPIYOLARMIŞ... KAZ ÖLMÜŞ...
-------------------------------------------------------------------------------- DİŞİ KERTENKELEYE NE DENİR? - KERTİLENKELE...
Sen bir meleksin , dagda gezen ineksin, ot veririm yemezsin , Allah belani versin!!!
-------------------------------------------------------------------------------- Atalarimiz zamaninda Orta asyadan cikip da ters yöne gitselerdi Simdi japon olurduk!!
-------------------------------------------------------------------------------- Insanlar Aya benzer , kimseye göstermedikleri karanlik yüzleri muhakkak vardir
-------------------------------------------------------------------------------- Türküm , dogruyum , caliskanim iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum!!
-------------------------------------------------------------------------------- Yollar gidisime , kizlar durusuma hasta!!!
-------------------------------------------------------------------------------- Çok tembeldi, ne zaman çalışma arzusu gelse oturup geçmesini beklerdi...
-------------------------------------------------------------------------------- İlimdir insanın rehberi,tuvalettir ib...nin defteri
-------------------------------------------------------------------------------- BİTKİSEL HAYATA GİRDİM SIRF TÜRKİYEYİ YEŞİLLENDİRMEK İÇİN....
-------------------------------------------------------------------------------- seni öküz gibi sevdim sen ne yaptın katır gibi teptin
-------------------------------------------------------------------------------- ona kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye
-BENİ BIRAKIRSAN GİDERİM BU DİYARDAN.... Çokda umrumda .....git
-------------------------------------------------------------------------------- Madem duvara yazı yazacan evi neden boyadın beee.
-------------------------------------------------------------------------------- Eşiniz ile nasıl tanıştınız? -Ben ona baktım oda bana... şimdi beş çocuga bakıyoruz
-------------------------------------------------------------------------------- DOKTORLAR, HAKKINDA BİRAZ BİRŞEY BİLDİKLERİ İLAÇLARI, HAKKINDA ÇOK AZ ŞEY BİLDİKLERİ HASTALIKLARI İYİ EDEBİLMEK İÇİN, HAKKINDA HİÇBİRŞEY BİLMEDİKLERİ İNSANLARA UYGULARLAR...
-------------------------------------------------------------------------------- BORİS ESKİDEN BUTURKA HAPİSHANESİNİN KARŞISINDA OTURUYORDU.ŞİMDİ EVİNİN TAM KARŞISINDA OTURUYOR...
-------------------------------------------------------------------------------- Ilk bakista ask olsaydi, öküz trene coktan asik olmustu
-------------------------------------------------------------------------------- Ne yersen ye , asit yapar agzinda,. FALIMA gerek yok , zaten dis yok agzimda
-------------------------------------------------------------------------------- KASA KASA PORTAKAL ARKADAŞIM HOŞCAKAL
-------------------------------------------------------------------------------- AŞK BİR SUDUR İÇ İÇ KUDUR
-------------------------------------------------------------------------------- TEK RAKİBİM İntel XEON (Bi minibüsün arkasında yazıyordu) |
|
Admin
Mesaj Sayısı : 215 Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: Geri: Duvar yazıları C.tesi Ocak 10, 2009 5:04 pm | |
| Paylaşımın İçin Teşekkürler | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Duvar yazıları C.tesi Ocak 10, 2009 5:20 pm | |
| |
|